SZABADSÁG,

ÖRÖM,

NŐIESSÉG

Teszteld az inkontinenciád mértékét!

Van módszer, amivel tehetsz az intim szerveid egészségéért. 🙂

“Kedves Andrea!
A július hónapban Pécsett rendezett tréningen vettem részt. Aranyeres panaszaim vannak, szorulásom volt, és hólyagsérvem. Már az első alkalom után rendeződött a székletem! 🙂 Szívtam magamba az információkat, a konkrét esetek, amelyeket példaként Teri mesélt, nagyon tanulságosak voltak. Elkezdtem keresni a lelki okait az aranyeres tüneteimnek és úgy érzem, sőt hiszem, hogy megfejtettem! Végzem a személyre szabott Kriston Intim Tornát. Testileg, lelkileg érzem a hatást, amit átadtatok nekem. Hálásan köszönöm Nektek!”
Timi

“Kedves Teréz! Köszönöm, hogy általad megismerhettem és elsajátíthattam a Kriston módszert. Sokat tanultam önmagamról, a lelki problémák fizikai megjelenéséről. Végre jó tudni, hogy minden problémára van megoldás, sőt még az intim helyzetekre is. 🙂 Hálás vagyok Istennek, hogy ilyen kedves, vicces és jó embereket ismerhettem meg a tréning során. További örömteli munkát kívánok minden trénernek. 🙂 

Liza

“Mikor jelentkeztem a tréningre sok kétség volt bennem, hogy mennyire leszek képes elsajátítani a mozdulatokat, de már az első nap elején rájöttem, hogy nem lehetetlen dologra vállalkoztam. Teréz nagyon jól elmagyarázta mikor, mit és hogyan kell csinálni.” 

Tünde

© Tuboly Teréz – Minden jog fenntartva! Designed by Anaka&Co.