Szülés előtti teszt kismamáknak!


Lelki ráhangolódás, sérülések elkerülése, gyors regenerálódás

Készülj fel a szülésedre!

Terhesség alatt- szüléskor, többféle problémád is lehet. Itt, a videóban most az egyik leggyakoribbról, az inkontinenciáról beszélek.

Fokozott figyelemmel, tornával sokat segíthetsz magadon! Az első lépés, hogy töltsd ki a tesztet és nézd meg milyen állapotban vagy! 

“Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. Attól, hogy a kedves trénerünk Teréz, nagyszerűen vezetett, mértékadó humorral fűszerezve oktatott. Nagyszerűek és érthetően leírt írásos segítőanyagoknak még a stílusa is szuper. Szívből köszönöm Kriston Andreának és tanítványának Tuboly Teréznek.

M. Károlyné

“Kedves Teréz! Köszönöm, hogy általad megismerhettem és elsajátíthattam a Kriston módszert. Sokat tanultam önmagamról, a lelki problémák fizikai megjelenéséről. Végre jó tudni, hogy minden problémára van megoldás, sőt még az intim helyzetekre is. 🙂 Hálás vagyok Istennek, hogy ilyen kedves, vicces és jó embereket ismerhettem meg a tréning során. További örömteli munkát kívánok minden trénernek. 🙂 

Liza

“Mikor jelentkeztem a tréningre sok kétség volt bennem, hogy mennyire leszek képes elsajátítani a mozdulatokat, de már az első nap elején rájöttem, hogy nem lehetetlen dologra vállalkoztam. Teréz nagyon jól elmagyarázta mikor, mit és hogyan kell csinálni.” 

Tünde

© Tuboly Teréz – Minden jog fenntartva! Designed by Anaka&Co.