Bemutatkozom

Tuboly Teri, Kriston Intim Torna tréner

Pécs, Kaposvár, Baranya megye

Tuboly Teri

Tuboly Teri, Kriston Intim Torna tréner

Pécs, Kaposvár, Baranya megye

Érezd magad Te is jól

Amikor először voltam Kriston Intim Torna tréningen magával ragadó, dinamikus és szórakoztató volt. Egyszerűen jól éreztem magam. 

Ahogy kezdődött

Előtte éltem az életem, dolgoztam, kerestem a nekem való hivatást, de soha nem gondoltam, hogy ilyen témával fogok foglalkozni.

Azonban attól kezdve, hogy rátaláltam Andi első videójára, sorra néztem az interneten található anyagokat, olvastam a könyveit, majd eljutottam hozzá is. Rádöbbentem mennyire fontosak, időszerűek, mindennapiak, mégis gyakran ismeretlenek, ezek a témák minden ember számára.

Ekkor indultam el a trénerré válás izgalmas, sokszor kihívásokkal teli útján. Egyértelmű volt, hogy ez az én utam… 

Egyéni élet megközelítés és filozófia

A képzés alatt, óralátogatások keretében újabb számos tréningen vettem részt, de nem tudtam megunni. Minden alkalommal egy új réteget értettem meg, és egyre inkább csodáltam azt a finoman kidolgozott rendszert, ami a könnyed hangnem mögött megbújik.

A „nőiség”, a „férfiség”, az alhas, az intimitás, a szexualitás körül rengeteg tabu, tévhit és fájdalom gyűlt fel. Mind egyediek vagyunk, ugyanakkor a fogantatástól az időskorig számtalan hasonló élethelyzeten, megpróbáltatáson megyünk kersztül. A sok-sok egymásra épülő történet segít ezek feloldásában és megértést ad problémáink forrásaihoz. (Mindenki helyére illesztheti érzelmi térképének darabkáit.)

A mozgástanulás lépései aprólékosan ki vannak dolgozva: több száz egymáshoz fűzött gyakorlaton kersztül építjük fel a stabil izomérzetet és mozgásirányítást. Így bármely korosztály sikerrel sajátíthatja el a gyakorlatokat ezen a láthatatlan területen. Mindenki eszközt kap a kezébe, amellyel egész életében gondoskodhat a gáti izomzat feszességéről, ruganyosságáról.

Fontosnak tartom ezt a komplexitást, ahogy az embert szemléljük: testet és lelket együtt fejlesztjük, erősítjük. Akkor lehet igazi változásokat elérni, ha mindkettőt megismerjük és megszeretjük.

Ez egy „intim” torna, tehát belsőséges, testi és lelki értelemben is. Mégis tudunk csoportban együtt tornázni, együtt hallgatni ezekről a témákról, mert semmi kínos nem történik. A tréner mesél, beszél, magyaráz, mutat, tanít. A résztvevő figyel és tanul. Egy csapatmunka, ahol mindenki a figyelmét adja, hogy a legtöbbet hozhassuk ki a helyzetből.

Hálás vagyok, hogy részese lehetek a trénercsapatnak, hogy Kriston Andreától tanulhattam és tovább adhatom ezt a tudást!

Tuboly Teri

Aktuális Kriston Intim Torna Tréningjeim

Pécs, Kaposvár, Baranya megye

A tanfolyamot elvégző hallgatókat a tanfolyam végeztével egy Kriston Andrea által készített hanganyag segíti az otthoni gyakorlásban, melyet a Kriston-módszer hivatalos weboldalán keresztül érnek el.

intim torna

Kriston Intim Torna nőknek

Kezdő

Csoportos

intim torna

Kriston Beszélgetés

nőknek - férfiaknak

 

Tuboly Teri

Tel:

+36 30 935 04 54

Email:

intimtornaterivel@gmail.com