Tréningek

Pécs, Kaposvár, Baranya megye
A Kriston Intim Torna nőknek és a Kriston Intim Torna férfiaknak tanfolyamot elvégző hallgatókat a tanfolyam végeztével egy Kriston Andrea által készített hanganyag segíti az otthoni gyakorlásban, melyet a Kriston-módszer hivatalos weboldalán keresztül érnek el.

logo intimtornanoknek 2

Kriston Intim Torna nőknek

Leírás

A Kriston Intim Torna igazolt hatásosságát az egyedülálló oktatási módszerének, az izomfejlesztő koncepciójának és a fejlődést, az alhasi szervek egészséges funkcióját javító egyedülálló eszköztárának köszönheti. A 12 órás foglalkozás sokak számára női életútjukhoz támogató adalék. A Kriston-módszerre jellemző hármas egészségtámasz: mozgásprogram + alhasvédő szokások + érzelmeket meghatározó gondolkodási stratégia. Mindezek, az egyéni mozgásprogrammal kiegészülve jelentős életminőség javulást generálnak. A Kriston Intim Torna hatásossága vizsgálatokkal igazolt. A kliensek azon teendőket sajátítják el az egészségükért, amiket helyettük nem tehet meg az orvos. A medencefenéki izmok ereje, vérellátásukat biztosító erek fala, a hólyag-, méhtest-, végbél anatómiai magassága rendszeres gondozást igényel. A Kriston Intim Torna elsajátítása és rendszeres végzése fiatal felnőttkortól javasolt az egészséges menstruációért, a minőségi szexualitásért, a termékenység elősegítése érdekében, a szülésre való felkészülésként, később a záróizmok megfelelő működéséért, a jobb életminőséget biztosító időskorért. A tudatos alhasvédelemmel minden életkorban kezedbe veheted az egészséged és megtapasztalhatod, hogy mennyire más, amikor a záróizmaidban érzékeled az erőt. A Kriston Intim Torna nőknek tréning 17 éves kortól ajánlott.

logo gyakorlooranoknek 2

Kriston Gyakorlóóra nőknek

Leírás

A Kriston Gyakorlóórán záróizmokra és a csípő környéki izmokra ható, fejlesztő mozgásokat végeznek a nők. A mozgásból álló foglakozásra azokat várjuk, akik már elsajátították a Kriston Intim Torna gyakorlatait. A különösen hatékony mozgás csúcsformába segíti a záróizmokat a legteljesebb zárásért, gondoskodik a hasi szervek egészséges magasságáról, fiatalosságot biztosít a szeméremajkakban. A mozgásanyag az emésztő-, a kiválasztó- és a női szervek funkcióját fejleszti, fokozza a medencei ízület mozgásterjedelmét és a gerinc alsó részének a stabilitását. Növeli a vitalitást és a hormonális közérzetet. A foglalkozásnak pszichoszomatikus hatása van, ami növeli az öngyógyító képességet és javítja a szexuális funkciókat. A megelőzést és a helyreállítást segítő mozgásanyag hozzájárul, hogy jobban érezd magad a bőrödben. A rendszeres óralátogatás azoknak is javasolt, akiknek szükséges az oktató vitalitása a gyakorlási kedv megtartásához, aki szereti a színes, kreatív, kihívásokat tartalmazó gyakorlást, ami során óráról órára érzékelhetővé válik a fejlődés.

logo gyerek kisfiuknak 2logo gyerek kislanyoknak 2

Kriston Kislányoknak / Kriston Kisfiúknak

 

Leírás

Gyerekek egészsége érdekében hasznos lehet a kicsik számára kidolgozott mozgásprogram, melyet a 90-es évek elejétől kezdve gyakorol és fejleszt Kriston Andrea. Már felnőttek azok a gyerekek, akik első hallgatói voltak. A foglalkozás egyénre szabott, nem csoportban történik.

A következő tünetekkel kapcsolatban javasolt:

– akaratlan vizeletvesztés (ébren vagy alvás közben)

– akaratlan székletvesztés

– ürítési inger érzékelésének hiánya

– félelem az ürítéstől

– nehezen ürülő vizelet

– záróizmok nehéz működtetése

– székrekedés

– felfúvódás

– kiboltosuló végbél (végbél előesés)

– aranyér

– hüvelybe áramló levegő

– születési rendellenességek miatt történő műtétet követően a funkciójavítás céljából.

A gyerekprogram során az alhasi szervek funkciójavítása történik, ami során tiszteletben tartjuk a gyermek intimitását. A megtanult és egyénre szabott programmal történő fejlesztés a későbbiekben a gyermek otthonában, tréner nélkül, a szülő támogatásával történik. A program elsajátítására szánt idő átlagos ideje 2-5 óra, mely szakaszokra bontott, a gyermek teherbírásától függően. A tanulás során a szülő jelen lehet. 3 éves kortól ajánljuk.

logo beszelgetes 2

Kriston Beszélgetés

Leírás

A Beszélgetés a kliens és a Kriston Tréner között zajlik. Javasolt a kiválasztó, az emésztő, a szexuális szerveket érintő tünetek esetén. Olyan különösen javasolt, amikor nehezen találjuk a kiutat, nem tudunk túljutni egy akadályon, vagy mintha gödörbe kerültünk volna, de hiányzik a létra. Ez a mély beszélgetés, önmagadra irányítva teljes figyelmed, segít meglátni a létrát. A foglalkozás eszközeivel láthatóvá válik azon elakadás, melyen túljutva, korábban nem, vagy ritkán tapasztalt állapot élhető át, ahol okafogyottá tud válni a tünet. A foglalkozáson megtapasztalt új gondolati stratégia, a korábbi nehézségen talált fogást, a változtatás és változás lehetőségét adja a kliens kezébe, mely után egy újszerű állapot átélésére van lehetősége. A Kriston Andrea által kidolgozott NLP alapokból építkező Kriston Beszélgetés gyakorlata meghökkentően hatékony módszernek bizonyult nehezen kezelhető tünetek esetén is. Jelentős segítség a létrán való feljutásra.

logo intimtornaferfiaknak 2

Kriston Intim Torna férfiaknak

Leírás:

A Kriston Intim Torna egy erőteljes hatású tréning, ahol a kliens olyan tudásra tehet szert, amivel védheti és csúcsformába hozhatja a hasi szervek egészséges funkcióit és fejlesztheti a szexuális szervek feletti kontrollt. Az így nyert kontroll érezhetően növeli a magabiztosságot. Mindezt a Kriston-módszerre jellemző hármas egészségtámasz teszi lehetővé: mozgásprogram + alhasvédő szokások + funkciót javító gondolkodási stratégia. A 12 órás tanfolyamon létrejövő változás az egyéni mozgásprogrammal kiegészülve jótékony adalékként szolgál az egészséges férfi léthez.  A Kriston Intim Torna igazolt hatásosságát az egyedülálló oktatási és izomfejlesztő módszerének, valamint az alhasi szervek egészséges funkcióját javító egyedülálló eszköztárának köszönheti. A Kriston Intim Torna hatásossága vizsgálatokkal igazolt.  A kliensek azon teendőket sajátítják el az egészségükért, amit helyettük nem tehet meg az orvos. A medencefenéki izmok ereje, vérellátásukat biztosító erek fala, a prosztata, a pénisz szövetei, a herék, a húgyhólyag és a bélrendszer folyamatos funkcióvédelmet igényelnek.  A gyakorlatok helyes elsajátítása és rendszeres végzése a fiatal felnőttkortól kezdve minden életkorú férfi egészséggondozásához javasolt megelőzésként és a tünetek felszámolására. A Kriston Intim Torna férfiaknak tréning 17 éves kortól ajánlott.

 

Tuboly Teri

Tel:

+36 30 935 04 54

Email:

intimtornaterivel@gmail.com